Kreativitet og ophavsret er overskriften på vores medieprojekter i dette skoleår.

Gennem en lang række aktiviteter fra 1.-9.klasse vil vi øve eleverne i at udvikle en mere sikker og rigtig omgang med egne såvel som andres arbejder.
For de mindste betyder det at vi træner til at blive bedre til at sætte navn på det de selv laver.
For de mellemste handler det om kendskabet til Creative Commons, og brugen af de tilhørende licenser,
og for de største en række konkrete opgaver og projekter der tager afsæt i deres kreativitet kombineret med deres viden om ophavsret og Creative Commons.

Projekterne under “Kreativitet og ophavsret” ligger i direkte forlængelse af vores mediepolitik, som du kan finde her.

Du kan i forældreintra følge med i hvad netop dit barn arbejder med i disse projekter.

Se i øvrigt eksempler på nogle billeder her udgivet under en Creative Commons licens.

Herunder kan du se en lille introduktionsfilm til hvad Creative Commons går ud på – nemlig at skabe en sikker kontakt mellem den der har rettighederne til et værk, og til den der ønsker at bruge værket – i vores tilfælde eleverne. Filmen er lavet af svenske skoleelever fra AnnBenSkola sammen med Klassrumsnytt, og er udgivet på YouTube under licensen CC:By-Nc-Nd

Del dette